Regetovka – Ski Regetovka

Vďaka spoločnosti TRANSUNIT, sa v dedinke Regetovka výrazne zvýšil cestovný ruch vybudovaním lyžiarskeho areálu s 5 vlekmi s celkovou prepravnou kapacitou 3600 osôb/hod. Pre návštevníkov sú k dispozícii 3 lyžiarske svahy vhodné pre začiatočníkov i náročných lyžiarov. Ich dĺžka je od 400 do 620 metrov. Asi 80 m od každého svahu sú bezplatné parkoviská. Parkovanie je možné tiež v celom úseku obce. Celková dĺžka zjazdoviek je takmer 3km, z toho 1,4 km s umelým zasnežovaním.

Lyžiarske svahy sú situované na severovýchod v nadmorskej výške 520 až 720 metrov. Sezóna trvá zvyčajne od polovice decembra do konca marca, denne od 9. do 16. hodiny. V piatok, sobotu a počas prázdnin je predĺžené lyžovanie v čase od 17. do 20. hodiny. Svahy sú pravidelne upravované.

V areáli lyžiarskeho strediska sa nachádzajú 2 požičovne lyží, servis, uschovňa lyží a 2 bufety. Oproti svahom je hotel s kapacitou 105 osôb a reštauráciou. Ubytovanie je možné aj v súkromí priamo v obci, v hoteloch a ubytovacích zariadeniach v okolí Bardejova a v Bardejovských Kúpeľoch. Pre milovníkov behu na lyžiach sú v prípade priaznivých snehových podmienok pripravené turistické bežecké trate.

Zdroj: regetovka.sk
Foto: Regetovka FB

Informácie

Ranč Regetovka SKI
Regetovka 26
086 33 Regetovka

Tel. č.:0911 338 813
E-mail: ranc@regetovka.sk

Web: https://regetovka.sk/ski/lyziarske-stredisko/

Aktuálny cenník: https://regetovka.sk/wp-content/uploads/2023/12/cennik-SKI.pdf

Aktuálne informácie o snehových podmienkach je možné získať na webovej stránke uvedenej vyššie.

LYŽIARSKA ŠKOLA : +421 911 552 075
Web: https://regetovka.sk/ski/lyziarska-skola/

V stredisku Ranč Regetovka SKI je Vám priamo na svahu k dispozícii požičovňa kvalitnej lyžiarskej a snowboardovej výstroje. Školený personál Vám ochotne poradí pri výbere tej správnej výstroje pre deti či dospelých.
Cenník požičovne: https://regetovka.sk/wp-content/uploads/2023/12/Cennik-pozicovna.pdf

Malá obec Regetovka sa rozprestiera na území Horného Šariša v pohorí Nízkych Beskýd a od okresného mesta Bardejov je vzdialená 18 km. Je ľahko dostupná autom alebo autobusom.

Zdieľať:

Mapa