Lyžiarske stredisko Medvedie

Lyžiarske stredisko sa nachádza v katastri rázovitej obce Medvedie. Lyžiarske vleky nájdete približne 300 metrov za obcou v smere na Šarbov. V lone prekrásnej prírody Nízkych Beskýd ho začali budovať v roku 1998, kedy bol sprevádzkovaný lyžiarsky vlek Tatrapoma ,,P,, s dĺžkou 400 m. Neskôr pribudol na tej istej zjazdovke vlek ,,S,, pre začiatočníkov s dĺžkou 200 m. Stredisko nadobudlo rozmer ideálnej rodinnej lyžovačky vybudovaním novej zjazdovky a tretieho vleku Tatrapoma H100 s dĺžkou 600 m a prevýšením 130 m. Prednosťou strediska je jeho dostupnosť a prírodný sneh, ktorého je v Nízkych Beskydách dostatok počas celej zimy. Lyžiarske trate sú upravované. K dispozícii je rozsiahle, upravované a bezplatné parkovisko. Lyžiarske stredisko má k dispozícii bufet a WC.

Informácie

Lyžiarske stredisko MEDVEDIE
Dalník, s.r.o. ,
Medvedie 22, 090 05

Tel. č.:: +421 905 341 115
E-mail: skimedvedie@gmail.com

Autobusom – zo Svidníka v smere na Vyšný Komárnik a Medvedie.
Autom
– zo Svidníka – smer hraničný priechod Vyšný Komárnik. V Hunkovciach pred dreveným kostolíkom odbočiť vľavo – smer Korejovce – Šarbov.
– zo Stropkova – smer Medzilaborce. Pred obcou Makovce odbočiť vľavo na Staškovce a Krajnú Poľanu, kde na kruhovom objazde treba odbočiť vľavo – smer Svidník. V obci Hunkovce za dreveným kostolíkom odbočiť vpravo – smer Korejovce – Šarbov.
– z Medzilaboriec – smer Stropkov. Za obcou Makovce odbočiť vpravo – na Staškovce a Krajnú Poľanu, kde na kruhovom objazde treba odbočiť vľavo – smer Svidník. V obci Hunkovce za dreveným kostolíkom odbočiť odbočiť vpravo – smer Korejovce – Šarbov.
V obci Medvedie odbočiť na moste vľavo, smer Šarbov. Po cca 300 m je parkovisko. Stredisko je od parkoviska vzdialené cca 80 m.

Zdieľať:

Mapa

Podujatia v regióne

Festival, Tradície

pondelok, 20 mája, 2024 - nedeľa, 26 mája, 2024

089 01 Svidník